Lyxsviten som är alla fotbollsälskares våta dröm

Honeymoon på Allianz Arena i München, någon?

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-10-16 16:13  |  Lästid: 1 minut

Hur låter ett lyxigt hotellrum med panoramautsikt över Bayern Münchens hemmaplan på Allianz Arena? Rätt hyfsat va.

Den internationella hotellkedjan Marriott tecknade tidigare under 2018 ett partnerskap med tyska storklubben FC Bayern München. I partnerskapet ingick det planer om att bygga hotellsviter i VIP-området på vräkiga 2005-bygget Allianz Arena.

Nu är planerna verklighet och nu finns – åtminstone i teorin – möjligheten att ligga i en kingsize-säng och kika när FC Bayern krossar Eintracht Frankfurt. I hotellsviten finns också en eldstad, tillgång till en bar som serverar cocktails och givetvis en stor tv.

FC Bayern Münchens mäktiga hemmastadium Allianz Arena invigdes 2005.

FC Bayern Münchens mäktiga hemmastadium Allianz Arena invigdes 2005.

Sviterna kommer att hyras ut under matchdagar i framtiden, skriver brittiska The Sun. Det är än så länge fortfarande oklart vad prislappen per natt hamnar på, eller vad som krävs för att få tillgång till rumsnyckeln.

Marriott själva har tidigare sagt man genom att samla så kallade Marriott Rewards-poäng har större möjlighet att kunna boka ett rum. Och gissningsvis är det inte helt lätt att komma över en rumsbokning – även om man badar i pengar.

Tyskar, fransmän och engelsmän hade tidigare under året chans att vinna biljetter till hotellsviterna när Bayern mötte ständiga Bundesliga-rivalen Borussia Dortmund.

 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-12-13 23:28