Hoppa till innehåll

Mannens sexigaste kroppsdelar – enligt kvinnorna

Olle Arnell

Det är inga superöverraskningar som levereras: rumpan vinner och både magmuskler och en kittlande tunga hamnar på topp 10. Hur som – de 10 manliga kroppsdelar som kvinnor älskar mest är, enligt undersökningen, dessa: 1. Fast rumpaKvinnor är inte så annorlunda än män, visar undersökningen. På förstaplatsen brukar ofta rumpan hamna på både mäns och kvinnors topplista. 2. … ContinuedDet är inga superöverraskningar som levereras: rumpan vinner och både magmuskler och en kittlande tunga hamnar på topp 10. Hur som – de 10 manliga kroppsdelar som kvinnor älskar mest är, enligt undersökningen, dessa:

1. Fast rumpa
Kvinnor är inte så annorlunda än män, visar undersökningen. På förstaplatsen brukar ofta rumpan hamna på både mäns och kvinnors topplista.

2. Lagom penis
Exakt vad som menas med detta är något oklart. Kvinnorna angav att det var viktigt med en ”bra storlek”, och definierade bra som ”inte för liten” och ”inte för stor”. Måttlig, alltså.

3. Markerade magmuskler
Det är ingen överraskning att många kvinnor gillar magrutor. Nästan lika tilltalande är en slät och platt mage. ”Ingen kvinna vill ha sex med en man som först måste lyfta på magen”, menade många kvinnor.

Missa inte: Lista  – Sveriges sexigaste singelnamn

4. Slanka höfter
Smala höfter, i kombination med en bred överkropp, är den mest attraktiva kroppsformen. Särskilt det inbuktande området mellan revbenen och höftbenen lyftes fram som oemotståndligt.

5. Hygieniska händer
Ganska otippat har ordet ”hygieniska” smugit sig in på topplistan. Betyder det att många män går runt med smutsiga händer?

6. Kittlande tunga
Om det finns en talang som kvinnor särskilt uppskattar så är det en mans förmåga att använda tungan, avslöjar undersökningen. På vilket sätt angavs inte.

7. Läckra läppar
Strax efter tungan värdesätter kvinnor en mans mun. Mjuka, fuktiga och kyssvänliga ska de tydligen vara.

Missa inte: Lista – Sveriges kåtaste namn

8. Utbuktande biceps
Stora och välformade biceps betyder inte bara styrka, det vittnar också om att mannen tar väl hand om sin kropp. Och kvinnor älskar män som tar hand om saker.

9. Välformad bröstkorg
Precis som män, kan även kvinnor fantisera om bröst. De flesta kvinnor i undersökningen angav att de gillade åtsittande t-shirts som gav en antydan om vad som dolde sig därunder.

10. Breda axlar
Väl markerade och breda axlar tolkas som ett tecken på manlighet. Till skillnad från stora biceps är denna punkt inte beroende av träning. Alltid en tröst för någon.

Källa: Askmen.com. Artikeln publicerades först på allas.se

Credits
Foto: All over press

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.