Marabou släpper chokladkaka med drömkombo av tre olika smaker

-marabou-brownie-kokos-kaffe-smak

Brownie, kokos och kaffe är en smakkombination som tagits fram av folket, för folket. Här kan du köpa Marabous nya chokladkaka redan innan den finns i butik.

Joakim Almén  |  Publicerad 2021-04-14 10:41  |  Lästid: < 1 minuter

Det blir allt vanligare för livsmedelsföretag att involvera konsumenterna kring framtagandet av nya smaker. Inte så konstigt då det är en effektiv metod för att skapa engagemang kring varumärket. Mondelez, som äger Marabou, ligger i framkant i just vad det gäller att låta folket ta fram nya smaker för deras älskade chokladkakor.

Förra året kunde man sätta ihop sin egen chokladkakaperfektion på Marabous hemsida. Bland alternativen fanns allt från frukt, nötter, godis, kryddor, surt, sött och salt som, efter eget smak och tycke, kombinerades till max tre ingredienser för att sedermera skicka in som förslag på ny smak till Marabou. Den gången mynnade de konsumentvalda smakerna ut i lanseringen av den, får man säga, kreativa smakkombinationen popcorn, crunchy corn och havssalt.

Nu är det dags för nästa folkvalda Marabouchoklad att skeppas ut till matbutikernas godishyllor och den här gången är det smakkombitrion brownie, kokos och kaffe – titulerad Fredrika’s Edition – som skickats in i en chokladkaka. Den nyheten avslöjar Instagramkontot Matsiktet, rapporterar Elle.

Foto: @matsiktet/Instagram

Marabou Brownie, kokos & kaffe finns att beställa redan nu på sajten med den kanske inte helt förtroendeingivande domänen godis247.se för drygt 20 spänn. Enligt Marabounyhetsavslöjaren @Matsiktet kommer den till svenska matbutiker under mitten av maj.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-04-14 10:41