Hoppa till innehåll

Marvel-stjärnan blir nästa James Bond, enligt rykte

Aaron Taylor-Johnson inklippt i James Bond Gun Barrel

Om det nya ryktet stämmer blir nästa agent 007 den hårfagre Kick-Ass- och Avengers: Age of Ultron-skådisen Aaron Taylor-Johnson.

Henry Cavill, Tom Hardy, Idris Elba, Regé-Jean Page och Cillian Murphy är ett urval av prominenta skådespelare som har ryktats vara aktuella att ersätta den avgående Daniel Craig som nästa James Bond.

Nu har ett annat skådisnamn tagit täten i kön om att spela Storbritanniens kändaste fiktiva person. Flera medier, däribland Hypebeast, rapporter nu att den hårfagre britten Aaron Taylor-Johnson kommer att presenteras officiellt som den nya James Bond nästa år.

32-årige Aaron Taylor-Johnson ryktas bli nästa skådespelare att spela James Bond. Foto: Getty Images

Ryktet kommer ursprungligen från ett av Instagram populäraste kändisskvallerkonton Deuxmoi, där en anonym källa nära Bond-produktionen påstår att Taylor-Johnson redan är klar för att spela den brittiska agenten i nästa film. Enligt samma källa ska en mini-trailer släppas i mars eller april nästa år där Taylor-Johnson gör den patenterade Bond-scenen där han siktar sin pistol och smäller av ett skott mot kameran.

Den 32-årige britten Aaron Taylor-Johnson har stor erfarenhet av actionfilmer. På roll-cv:t finns bland annat Kick-Ass-filmerna, Avengers: Age of Ultron, The King’s Man och nu senast den högoktaniga Bullet Train.

Aaron Taylor-Johnson under inspelningen av Avengers: Age of Ultron. Foto: Getty Images

Huruvida det blir Taylor-Johnson som får det ärofyllda att spela James Bond i kommande filmer återstår att se. Den som lever får, som det heter, helt enkelt se.

Cafés tidigare digitala redaktör Joakim Almén skrev om nöje, nyheter, mode, teknik, livsstil och mycket annat.

Credits
Foto: Getty Images:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.