Hoppa till innehåll

Masters of the smörgåsuniversum

Just nu sitter jag i mitt kök på Sveavägen och arbetar parallellt med en magasinstext och på det utlovade receptet på Universums godaste macka™. Dock insåg jag precis att just denna macka kanske inte riktigt är universums godaste, utan att den snarare tillhör en exklusiv grupp på, säg, tio supergoda supermackor. Lite som smörgåsarnas motsvarighet … Continued

Just nu sitter jag i mitt kök på Sveavägen och arbetar parallellt med en magasinstext och på det utlovade receptet på Universums godaste macka™. Dock insåg jag precis att just denna macka kanske inte riktigt är universums godaste, utan att den snarare tillhör en exklusiv grupp på, säg, tio supergoda supermackor. Lite som smörgåsarnas motsvarighet till X-men eller The Avengers alltså. Denna hemlig sammanslutning av tio supermackor tänkte jag försöka presentera här på bloggen under namnet Masters of the smörgåsuniversum.

Stay, som man säger, tuned.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.