Annons
Annons

Mer mode!

Johan Hurtig

Ni har väl inte missat vårt senaste bloggtillskott? Vi vrider upp stilfrekvensen till max med en kashmirälskande Pradafantast – möt vår nya bloggare Gustav Broström.

* * *

Hej Gustav, vad är du för en?
– Jag är en skofetischist med 140 skjortor som lägger lite för lång tid på att grooma mitt icke-existerande skägg.

Annons

Du är nybliven modeassistent på Elle. Blir det bara dammode på bloggen då?
– Nej, nej, möjligtvis en bild på någon rysksvensk amazonmodell på 2.05, men i övrigt blir det snygga herrkläder, tips på hur en modern man bör klä sig och alldeles för mycket bilder på mig.

Gilla Cafe.se på Facebook

Vilket är ditt all time bästa köp?
– Mina skrattretande dyra skor från Prada med blommor på! Jag har också levt i mina linnekavajer från Uniqlo, en outfiträddare som heter duga.

Vilken är din största stilmiss?
– En sann stilikon gör aldrig några missar, men om jag ska rannsaka min garderob så kanske inte min period som ”preppy school boy” var särskilt lyckad. Trodde att jag som 15-åring kunde rocka knästrumpor, shorts, slips och fluga… Tveksamt, men kreativt.

Hur håller man stilen i vinter tycker du?
– Med en klassisk mörkblå rock i kashmirblandning med en svart hoodie. Saint Laurents höstkollektion under ledning av Hedi Slimane är bra inspiration, aldrig har grunge varit snyggare.

Vad satsar du själv på för plagg till vintern?
– I vinter satsar jag på en svart skinnjacka i pilotmodell, eller en glesbygdskavaj i mossgrönt och matchar med många lager kashmir.

Vilket är det vanligaste miss­taget svenska män gör när det gäller stilen?
– De köper färdigslitna jeans. Det är bättre att satsa på ett par otvättade och använda dem frekvent. Svenska mäns skoval är också ett ständigt problem. Om de bara skulle snegla en gnutta på italienarna vore Sverige en lite bättre plats.

Tre enkla sätt att bli lite snyggare, snabbt!
– Våga vanligt! Satsa på basplagg i bra material. Klä upp dig! Hellre för uppklätt än nedklätt. Välj vitt! Underskatta inte effekten av en klassisk vit skjorta eller en välsittande vit t-shirt.

Klicka här och hoppa vidare till Gustavs blogg – Stiligt!

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar