Metallica-tåg går från Stockholm till Göteborg i sommar

Metallica Ullevi

Ta hårdrockståget till Göteborg när thrashmetal-legenderarna intar Ullevi i juni.

Joakim Almén  |  Publicerad 2023-03-01 13:03  |  Lästid: < 1 minuter

En av sommarens stora konserthändelser är definitivt hårdrocksgiganterna Metallicas två spelningar på Ullevi 16:e och 18 juni. James Hetfield, Lars Ulrich och de övriga medlemmarna i Metallica kommer till Göteborg med det färska albumet 72 Seasons, som släpps 14 april, i ryggen. Under de två kvällarna kommer bandet att spela två helt olika låtlistor och ha olika förband.

För de riktigt långburkssugna som ska ta sig från Stockholm till Göteborg erbjuds en chans att dundra igång hårdrockspartajet redan på perrongen 16 juni. Konsertarrangören Live Nation och radiokanalen Rockklassiker har nämligen chartrat ett MTRX-tåg som de kallar ”Train 72”.

Tåget lämnar perrongen 12:11 och anländer till Göteborg 15:30. Tågresan kommer att fyllas med ”maximerat innehåll, överraskningar och mat och dryck” och biljetterna kostar 720 kronor för en enkelresa.

”Vi är otroligt taggade på Train 72 och att återigen få vara en del av en av årets största musikupplevelser. Vi är övertygade att unika avgångar som dessa är mer än en resa och vi kommer därför fylla tåget med en exklusiv och skräddarsydd upplevelse för alla riktiga Metallica-fans”, säger Maria Hofberg, kommersiell chef MTRX.

Metallica spelar på Ullevi 16 och 18 juni i sommar.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-03-01 13:06