Annons

Monopol släpps i ny variant – framtagen för fuskare

Känner du en fuskare som behöver detta?

Joel Linde
Monopol släpps i ny variant – framtagen för fuskare

Vi vet alla hur det går. I början sitter vi där, förväntansfulla, glada och peppade på att spela spel och ha roligt – för att snart inse att någon i gruppen (vi nämner inga namn) inte kan hålla sig till reglerna.

Annons

Så vad gör man åt den saken? Jo, man uppfinner ett spel som går ut på att fuska!

Hasbro släpper spelet Monopoly Cheater’s edition, efter att ha genomfört en studie som avslöjar ett djupt mörker i människan.

Gilla Cafe.se på Facebook

”En ny studie visade att nästan hälften av alla spelare försöker fuska när de spelar Monopol, så 2018 har vi bestämt oss för att ge fansen vad de vill ha – ett Monopol-spel som faktiskt uppmanar till att fuska”, skriver Insider.

Spelet kommer vara i princip detsamma som klassiska Monopol, fast med skillnaden att du belönas för att fuska. Om du till exempel lyckas sno pengar från banken, placera ett hotell på någon av dina gator eller flytta en annan spelares pjäs i stället för din egen ger det dig – utöver den uppenbara fördelen av att fuska – bestämda ”priser”.

Men du måste vara en bra fuskare, för om du blir påkommen får du i stället ett straff – och blir belagd med handfängsel.

Det låter som ett spel som en fingerfärdig, drillad och samvetslös fuskare skulle briljera i!

Spelet släpps under hösten 2018.

Annons

Dela (4.41k)
Tweeta

Annons


Laddar