Magnetisk poncho och sko från NikeLab sluter tätt mot sommarens regnskurar

En lättviktsponcho som snabbt kan vecklas ut vid regnskur och en sko med magneter för att sluta tätt mot väta är två nyheter från NikeLab sommaren 2017.

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-05-16 16:10  |  Lästid: 2 minuter
NikeLab ACG.07.KMTR.

På torsdag släpper NikeLab produkter i ACG-kollektionen speciellt framtagna för den svenska sommaren. Alltså den svenska sommaren som kan bestå av strålande sol ena sekunden för att med kort varsel och utan förvarning bryta ut i ett spöregn.

Kollektionen heter NikeLab ACG SU17 och innehåller bland annat en sko och en poncho som tagits fram med extra skydd mot väta och regn. Produkterna är framtagna tillsammans med Errolson Hugh, grundaren av NikeLabs andra kollektion, Acronym. Errolson har arbetat för att hitta den bästa mixen mellan funktion och estetik.

NikeLab ACG Poncho.

Ponchon och skorna är tillverkade i lättviktigt, vattenavvisande material och skon har ett magnetiskt spänne på ovansidan och på hälen som ska underlätta snabbt ombyte efter väder. Även ponchon har magnetiska spännen för att försluta och skydda mot regnet så tätt som möjligt. Ponchon har även dubbel-dragkedja samt en invärtes känguruficka för att hålla tillhörigheter skyddade från regnet.

Det känns som att sommarens festivaler är ett utmärkt användningsområde för ponchon!

NikeLab ACG.07.KMTR.
NikeLab ACG Poncho.

NikeLab ACG SU17 finns tillgänglig med start från 18 maj.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:22