NikeLab släpper ny vinterkollektion som ska hålla i snöstormen

Högfunktionella NikeLab visar varför man blev prisade av Café som årets sportmärke, nu släpper man en vinterkollektion som ska hålla för alla väderförhållanden.

Tom Cehlin Magnusson  |  Publicerad 2016-11-28 10:39  |  Lästid: 2 minuter

NikeLab, som i veckan blev belönade med utmärkelsen årets sportmärke på Cafés Stora Modepris, släpper en ny vinterkollektion. Kollektionen kallas ACG som står för ”all conditions gear”, du ska alltså kunna bära plaggen under alla väderförhållanden.

ACG_HO16_6_original

 

För att hålla sitt löfte har NikeLab nu gjort en herrkollektion som inkluderar justerbara huvor, högre kragar och ett remsystem som ska ge bäraren möjlighet att bära jackan som en ryggsäck.

ACG_HO16_7_original

Man lanserar också en ny design av Nike Zoom Tallac-sneakern som kombinerar en rymdskeppsliknande design och hållbarheten från en hiking-känga med greppet från en lättare löparsko.

865947_001_99_PREM

– Kläder med anpassningsförmåga och distinktion är viktigt när du rör dig i staden. Plagg med funktionella detaljer som löstagbara huvor och remsystem hjälper dig att enkelt anpassa och omvandla din klädsel utifrån miljön och vädret du rör dig i, säger Jarrett Reynolds som är senior design director på NikeLab.

ACG_HO16_5_original

Kollektionen släpps den 1 december och finns tillgänglig på nike.com/nikelab

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-11-28 10:44