Hoppa till innehåll

NO BORDERS ROM

För 2 veckor sedan släpptes äntligen en rom som spränger alla gränser. Spansk, brittisk och fransk stil mixas ner till något helt nyskapande som är till för en publik som ska introduceras för den moderna romen. Denna skapelse skapades av legenden Rom-Robban tillsammans med Keso och Alexander Mannerfors. En perfekt julklapp för dig som gillar … Continued

För 2 veckor sedan släpptes äntligen en rom som spränger alla gränser. Spansk, brittisk och fransk stil mixas ner till något helt nyskapande som är till för en publik som ska introduceras för den moderna romen. Denna skapelse skapades av legenden Rom-Robban tillsammans med Keso och Alexander Mannerfors. En perfekt julklapp för dig som gillar att spräcka barriärer och få dina släktingar på fall (inget incestiöst menat).

8146002 är artikelnr och den kommer att kosta 475 kr.

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.