Annons
Annons

Nocco släpper sockerfri isglass med ananassmak

Dryckesföretaget Nocco släpper kall nyhet lagom till semestern – en isglass med smak av ananas och grapefrukt.

Thowe Wagner Larsson

Drycken Nocco är redan en favorit bland personer som vill blir starkare, smalare och må bättre. Lagom till semestern släpper Nocco nu en isglass med samma smak som deras ”Caribbean” – ananas och grape.

Annons

– Det är en extra kylig sommarnyhet som tar dig och dina smaklökar hela vägen till Västindien, säger Louise Nobel, marknadschef på Nocco.

Precis som drycken är isglassen sockerfri men Ice pop innehåller varken koffein eller aminosyror som drycken gör. Nocco ice pop innehåller 21 kalorier och har ett pris på mellan 30 och 35 kronor. Glassen börjar komma ut i butiker under onsdagen (12 juni) och kommer att finnas till försäljning under en begränsad period med start nu. Är du sugen på en kan du styra kosan till Kungsholmen i Stockholm under torsdagen (13 juli).

Gilla Cafe.se på Facebook

CARIBBEAN 🍍Nu lanserar vi Nocco ICE POP – En limiterad upplaga av sockerfri isglass med smak av Nocco Caribbean. Utan…

Posted by NOCCO on Wednesday, July 12, 2017

 

Du kan såklart göra egen isglass också (principen är inte direkt raketforskning). Här finns ett bra recept. Tidigare i år testade vi årets glassnyheter från GB – läs om det här. Är du däremot sugen på en glass med lite mer sting finns nu cider som ska funka bra fryst på Systembolaget, läs om den här!

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar