Noel Gallagher hatar verkligen julen – här förklarar han varför

Noel Gallagher förklarar med största möjliga tydlighet (och bitterhet) varför julen är den värsta tiden på året. Det är svårt att inte låta sig övertygas...

Joel Linde | Foto Stella pictures  |  Publicerad 2017-12-22 16:20  |  Lästid: < 1 minuter

Oasis-bröderna Noel och Liam Gallagher är inte personer vi förknippar med glädje och skratt i överflöd. Inte nog med fejden de har med varandra – de har inget emot att såga i princip varenda ting, företeelse och person de kommer i kontakt med.

Och nu är det ju jul, och tror ni Noel Gallagher älskar julen? Nej, det gör han inte.

I en video från 2016 förklarar han exakt vad det är han avskyr så mycket med den vedervärdiga period vi nu befinner oss i.

"Jag hatar det passionerat. Jinglarna... Låt mig pausa det och säga att när John Lewis hade min låt i en reklam förra året – det älskade jag. Då tänkte jag 'vet du vad, jag ska ge julen en andra chans här', säger han.

"Jag gav det ett andra chans, och det var jävla skit!"

Så vad är det utöver jinglarna som Noel hatar så passionerat? Jo, mycket verkar ha att göra med – vad han menar – giriga ungar som aldrig blir nöjda med sina presenter.

"Besvikna ungars ansikten i mitt hus, när de säger 'men vad hände med den den afrikanska trädgrodan jag ville ha' – den är i ett träd i Afrika!"

Noel Gallaghers bitterhet är något vi inte under några omständigheter vill vara utan i jul.

Du vill inte heller missa när Liam Gallagher är bitter på dagens ungdom som laddar ner hans musik och gör honom så fattig att han inte längre kan anställa folk för att koka hans te!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 14:15