Noll personer kom på Aarons kalas – då lovade Stranger things-barnen att komma

Nioårige Aaron hade bjudit in till ett välpyntat födelsedagskalas med lampor, vimplar, banderoller och tårta med Stranger things-tema – men ingen dök upp. Då kom Millie Bobby Brown och Gaten Matarazzo till undsättning.

Sofia Börjesson  |  Publicerad 2018-03-22 10:11  |  Lästid: 1 minut

När nioårige Aaron Alambat ordnade ett födelsedagskalas med Stranger things-tema var det ingen av de åtta inbjudna klasskompisarna som dök upp. I frustration tog Aarons äldre syster Ayen till orda på Twitter och berättade om händelsen.

”Min bror bjöd 8 av hans klasskompisar till sitt födelsedagskalas med Stranger things-tema och ingen av dessa värdelösa personer dök upp”, skriver hon.

Här är två av bilderna i tweeten som visar att det ändå lagts ner en del energi och tid på kalaset och att Aaron är ett hängivet fan.

 

Tweeten fick stor uppmärksamhet av människor som ville gratta Aaron på födelsedagen, och till slut nådde den även Millie Bobby Brown som spelar Eleven i Stranger things. Hon skriver:

”Va!!!! Nåväl, du kan låta dem veta att alla i Stranger things gärna hade kommit! Jag tycker att du är fantastisk och nästa år skulle jag gärna vilja ha en inbjudan… Snälla?”

Fint, tycker vi!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2018-03-22 10:23