Nu kan du se Planet Earth 2 i Sverige – lagligt och gratis

Det finns ingen anledning att fultanka Sir David Attenboroughs livsverk till undermålig kvalitet när du kan se det lagligt i full HD – helt gratis.

Joel Linde  |  Publicerad 2016-12-06 09:33  |  Lästid: < 1 minuter

När trailern till Planet Earth 2 släpptes försattes världen i en masspsykos där Trumpval och Twitterbråk kunde läggas åt sidan för en sekund. I stället flöt vi iväg i en långt ifrån bekymmersfri, men ändå äkta och ärlig värld, inbäddade i Sir David Attenboroughs lugnande stämma.

Apropå Planet Earth: 9 platta saker du har tänkt när du tittat på Planet Earth

Bakslaget kom när vi insåg att det inte var så lätt att ta del av serien som sänds exklusivt på BBC Earth. För personer med tjocka kabeln till sin tv är detta så klart inget problem, men för den unga, digitala generationen som inte vill fultanka Sir David Attenboroughs livsverk har alternativen varit få.

Det du behöver göra är att skapa ett konto på Magine (en sajt som tillhandahåller tv-kanaler via alla enheter, när du vill).

Som ny kund får du en vecka gratis, vilket innebär att du hinner se flera avsnitt helt gratis innan du behöver betala en krona. Efter det kostar BBC-paketet 39 kronor i månaden, vilket vi hoppas inte skulle ställa till med för mycket besvär för någon.

Här är ett klipp på en Iguana som springer gatlopp mellan 3 000 ormar. Om inte det räcker för att övertyga dig om att Planet Earth 2 är något du måste se genast vet vi inte vad...

Mer Planet Earth från Café!

9 platta saker du har tänkt när du tittat på Planet Earth

David Attenboroughs berättarröst till Pokémon Go är ett klipp du måste se

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-06 15:02