Hoppa till innehåll

Nu kan du söka jobbet som huvudsponsor för herrlandslaget i fotboll

Lagbild på svenska landslaget i fotboll inför EM-kvalmatchen mot Norge hösen 2019
Markus Aamisepp

Nu har du chansen att låta Mikael Lustig tatuera in ”c’est la vie” på din skuldra.

Drömmen om att debutera för landslaget i fotboll är något som någon gång i livet delats av de flesta. Men när varken korsband eller motivation håller hela vägen läggs ofta fotbollsskorna på hyllan för att samla damm.

Sedan väcktes kanske plötsligt pojkdrömmen till liv igen efter fjolårets VM-bragd. Trots att det är svårt att göra succé i landslaget när du nu spelar korpen och inte kan springa mer än 30 meter innan organ som du inte ens visste fanns börjar värka är det ändå svårt att släppa tanken.

”Jag vann trots allt fantasyligan på jobbet” kanske du tänker och försjunker dig i tanken om att det hade varit du istället för Zlatan Ibrahimovic som gjorde världens kanske mustigaste bicicleta under invigningsmatchen mot England på Friends Arena.

Nu kan dock drömmen om att debutera i landslaget bli verklighet – men kanske inte på sättet du trott från början. Det handlar nämligen att ta över rollen som huvudsponsor.

Janne Andersson.
Under praktiken får du medverka som huvudsponsor i samband med landslagets marknadsdag den 8 oktober samt i samband med EM-kvalmötet den 15 oktober. Har du det som krävs för att få ditt namn uppburet av vår alldeles egna Janne Andersson?

Svenska Spel, som varit huvudsponsorer för herrlandslaget i fotboll sedan 1994, ger nu en supporter chansen att få en praktikplats som personligt huvudsponsor under delar av EM-kvalet.

Som praktiserande finansiär får du ansvaret att inför en landslagssamling, då Svenska Spel vanligtvis tillsammans med fotbollslaget utför olika marknadsföringsaktiviteter, fylla ut tiden med olika sysslor med representanter från blågult.

Exempel på detta är att ta en shoppingtur med någon av landslagets fashionistas, spela TV-spel med någon av blågults gamers, sjunga karaoke med någon av sångfåglarna i herrlaget eller varför inte bli tatuerad av landslagets mest konstnärligt lagda spelare?

Som praktiserande huvudsponsor har du även rätt till att synas på de digitala LED-skärmarna längst fotbollsplanen på Friends Arena och få en VIP-biljett till kvalmatchen mot Spanien den 15 oktober.

Har du lust att visa upp din mest slipade Instagram-selfie för hela Friends eller låta Mikael Lustig tatuera in c’est la vie på skuldran är detta stunden du väntat på.

Sugen? Då kan du söka praktikplatsen här.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.