Hoppa till innehåll

Nu kan du spela som Rambo i Mortal Kombat 11

Wilmer Gyllström

Glöm Rambokniven från Hobbex-katalogen – nu kliver Rambo in i Mortal Kombat-universumet.

Det vi har att göra med är två superklassiker. Arkadspelet Mortal Kombat kom redan 1992 och skapades som ett svar på sensationen Street Fighter II. Sedan spelets start har vi bekantat oss med figurer som Johnny Cage, Sonya Blade och Liu Kang. För den som inte har spelat själv så går Mortal Kombat i korta drag ut på att, ja, ha ihjäl sin motståndare.

Så långt, inga konstigheter. Men nyligen släpptes en trailer för Mortal Kombat 11 där ett tillskott till spelet avslöjas. En ny – eller ny och ny, han är ju rätt så etablerad i actionvärlden – karaktär träder fram i all sin bandana-prakt. Det rör sig om ingen mindre än Rambo, spelad av muskelberget Sylvester Stallone.

Spelet kom redan i mars förra året och skaparna har nu låtit oss ta en titt på deras nya nedladdningsbara karaktär, där du bland annat alltså hittar Rambo. Som en del av det nya paketet ingår även karaktärerna Rain och Mileena. Den amerikanska stidsveteranen John Rambo är försedd med pilbåge, sin enorma jaktkniv och hans klassiska M60-maskingevär.

– John J. Rambo, den tidigare specialstyrkesoldaten, tar med sig sina omänskliga stridsförmågor till Mortal Kombat-universumet. Han är utrustad med sin signaturkniv för närstrid och sin pilbåge för attack vid längre räckvidd. Som expert på närstrid attackerar Rambo med grepp och fällor för att överrumpla sin motståndare i kombination med sin urkraft, för att ta sig an vilka kombatanter som än står i hans väg, meddelar spelets skapare.

Kombat Pack 2 kommer att bli tillgänglig den 17 november vid sidan av Mortal Kombat 11: Ultimate Edition.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.