Annons
Annons

Nu släpps bröderna Noréns första låt tillsammans – se videon här

Musikbröderna Viktor och Gustaf Norén släpper i dag en gemensam låt ihop för första gången. I en intervju med Filip och Fredrik berättar de om hur samarbetet uppstod. – Jag har aldrig tidigare jobbat med min bror. Förstår ni hur sjukt det är, säger Gustaf Norén i intervjun.

Oliver Beckman

ff

Viktor Norén, tidigare sångare i Sugarplum Fairy har ett musiksamarbete som heter State of Sound tillsammans med producenten Joakim Andrén. Tanken är att producera musik med kända svenska gästartister och i dag släpper de låten Higher love – som gästas av Viktors bror Gustaf Norén, förre detta frontman i Mando Diao.

Annons

Det är deras första samarbete efter alla år i branschen och i en intervju av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson berättar de om vad som föranledde deras samarbete.

– Problemet med mig är att jag suttit inlåst i ett litet rum hela min karriär, jag fattade inte hur litet det rummet var förrän jag började utforska min kreativitet musikmässigt, säger Gustaf Norén och anspelar på hur han kände sig under sin tidigare Mando Diao-karriär. Det är helt sjukt att jag aldrig gjort en låt med min bror innan.

– Min och Joakim Andréns tanke var att ta in en gästsångare till den här låten och då var det skönt att det blev Gustaf. Han räddade sitt eget skinn som var med oss på den här låten, säger Viktor Norén.

Se musikvideon till Higher love!

Se hela intervjun med Filip och Fredrik!

Mer läsning! Läs Cafés intervju med Viktor Norén om huvudrollen i Green Day-musikalen American idiot och saknaden av sin avlidne bandkollega Kristian Gidlund.

Annons

Dela (19)
Tweeta

Annons


Laddar