Annons

Galaxy S8 utrustas med ögonscanner – läs alla rykten om Samsungs värsting

Om ryktena i brittisk media stämmer ser Samsungs nya modell Galaxy S8 ut att bli årets telefonnyhet. Den nya luren ska bland annat ha en ny och förbättrad iris-scanner.

Jakob Adolfsson
Galaxy S8 utrustas med ögonscanner – läs alla rykten om Samsungs värsting

Den brittiska dagstidningen The Guardian säger sig, via flera källor, ha fått flera nya uppgifter om Samsungs nya Galaxy S8. Till exempel hur glaset kan komma att se ut – se nedan.

Mobilen ska enligt ryktet komma i två storlekar, fem respektive sex tum. Arbetsnamnen för modellerna är Dream och Dream2. Skärmen ska även vara böjd och fri från kanter.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Samsung passar även på att göra ett nytt försök med en så kallad iris-scanner. Tekniken kommer från en tidigare satsning på en iris-scanner i Samsung Galaxy Note 7. Den nya och förbättrade scannern ska tillåta dig att låsa upp din telefon eller godkänna en betalning med hjälp av ögonavläsning. Fingeravtrycksläsaren har flyttats till baksidan.

Detta är i linje med liknande satsningar från bland annat storbanken Wells Fargo förra året.

Sista punkten på listan över varför detta är årets potentiellt coolaste telefon är en dockningsstation som låter dig använda telefonen som en Android-desktop-dator.

I mitten av januari släppte Samsung Display två reklamfilmer som sägs visa nya S8.

Se reklamfilmerna nedan

Samsung har även försökt skydda varumärket Beast Mode. Ett begrepp som oftast hörs i träningssammanhang för när någon taggar till. Ett Beast Mode för mobilen ska vara en teknik för att förbättra prestanda med programvara i stället för elektronikdelar.

Angående när den släpps i butik är det ännu inte helt bekräftat. Flera medier rapporterar olika datum men det tycks röra sig om slutet av april.

Prislapp för din egen Tony Stark-lur: Runt 8000 kronor enligt twitter-användaren Ricciolo som skriver om läckta mobilnyheter.

Annons

Dela (27)
Tweeta

Annons


Laddar