Annons
Annons

Nya trailern för ”Life” av Daniel Espinosa är här

Nya trailern för kommande sci-fi filmen "Life" av Daniel Espinosa är äntligen här och den avslöjar en våldsam och grym form av rymdvarelse.

Tobias Ivarsson

Life 2017

Snabba cash-regissören Daniel Espinosa är tillbaka efter senaste storfilmerna Safe house och Child 44 – och nu är det sci-fi som gäller. Redan i höstas kom den första trailern till filmen Life, som har premiär 24 mars. Och om den tidigare trailern (som du kan se längst ner) har fokuserat på att bygga spänning, en spänning utan att ge bort alltför mycket, så är det ett helt annat tonläge i det nya klippet. Den nya trailern bjuder på en våldsam och grym form av rymdvarelse.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Filmen är regisserad av Daniel Espinosa och skriven av Paul Wernick och Rhett Rees. I Life får vi följa de sex personer i besättningen på den internationella rymdstationen som är på väg att göra en av de viktigaste upptäckterna i mänsklighetens historia: det första beviset för liv på Mars.

Life 2017 Rebecca Ferguson

Förutom att filmen är regisserad av svenske Espinosa så ser vi Rebecca Ferguson i en av rollerna på rymdstationen. Övriga filmstjärnor i besättningen är Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds,  Olga Dihovichnaya, Ariyon Bakare och Hiroyuki Sanada.

Life har premiär den 24 mars.

Mer filmtips? Andrev Walden tipsar om årets 30 hetaste filmer här.

Annons

Dela (49)
TweetaLaddar