Så syns du i mörkret: ”En klädkollektion som kan rädda liv”

Olle Arnell  |  Publicerad 2015-11-25 12:41  |  Lästid: < 1 minut

Hur deppigt det än är att konstatera så går vi mot den mörkaste tiden på året, vilket gör det extra viktigt att synas i trafiken. Försäkringsföretaget IF har därför för andra året i rad initierat ett samarbete med en designer för att skapa funktionella och snygga plagg i reflextyg.

Förra årets BACK-kollektion följs i år upp med Örjan Andersson; designer och grundare av Cheap Monday, Weekday och sitt aktuella varumärke Från Ö till A. Ann-Sofie Backs slogan förra året var ”Watch your Back” – i år är Örjan Anderssons slogan ”ÖÄ – If you can see me now”.

– Jag gick igång direkt på själva konceptet – en klädkollektion som kan rädda liv. Speciellt med förra årets succékollektion signerad BACK, i åtanke. Det är ett sympatiskt projekt som uppmanar säkerhet för alla. Om jag så bara ser en enda person med reflexbyxorna på stan vet jag att jag har gjort skillnad, säger Örjan Andersson.

– Jag måste sälja bättre än Back, annars mobbar hon mig, säger Örjan själv om samarbetet, med glimten i ögat.

Kollektionen består av fem produkter som helt ska radera reflexens töntstämpel.

Vad kommer du själv bära från kollektionen?

– Jag gillar bombarjackan, jag har redan börjat använda den.

Kolla in kollektionen i bildspelet nedan!

Kollektionen finns att köpa hos Från Ö till A online och i butik, samt på Åhléns City i Göteborg och Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-12-01 13:46