Hoppa till innehåll

Our Legacy ger Dr. Martens klassiska lågsko en minimalistisk och snygg uppdatering

Dr. Martens och Our Legacys samarbetskollektion

Dr. Martens och Our Legacy Work Shops gemensamma kollektion består av två olika varianter på Dr. Martens klassiska 1461-skor.

Det ikoniska brittiska skomärket Dr. Martens är överlag pigga på samarbeten, men frågan är om inte två av höstens samarbeten är de mest intressanta på länge?

Nyligen släppte Dr. Martens en gemensam skokollektion med ett av världens bästa rockband genom tiderna, The Clash. Och nu är det dags för modemässig samverkan igen. Den här gången lierar sig de brittiska skomakarna med ett populärt blågult klädmärke.

Ständigt aktuella och trendiga Our Legacy har designat två olika varianter på 1461-skon, Dr. Martens mest klassiska modell för lågskor. Kollektionen består av en minimalistisk svart modell och en mer utstickande röd modell i det ofta förekommande Our Legacy-materialet mocka.

Båda skorna har Our Legacys Work Shop yin och yang-flirtande logga subtilt tryckt på sidan. Materialet i skorna kommer från överblivet material från Dr. Martens fabrik i Wollaston och skorna är handgjorda i Martens skofabrik i Northamptonshire.

Resultatet är en minimalistisk och snygg uppdatering av några av hösten och vinterns snyggaste och mest användbara skor år efter år.

Dr. Martens och Our Legacys samarbetskollektion finns att köpa på drmartens.com och på ourlegacy.com nu.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.