Trist stil? Här är 12 strumpor vi blir färgglada av i höstrusket

Happy Socks har en strumpa för varje tillfälle. Vi på Café har valt ut tolv favoriter för en mer färgglad vardag till fots.

Den stora blå

Den stabilaste strumpan i kollektionen. Klassiskt Happy Socks-prickig på foten och hög kvalitet på benet med en fin ljusblå färg som passar både till chinos, jeans och kostym. 99 kr.

Regnbågsstrumpan äger

Svårt att välja färg? Välj alla färger! Vem vill inte framstå som färgglad? Med dessa strumpor befinner du dig någonstans ovan regnbågen. Dessutom går 10 procent av intäkterna till välgörenhet. 99 kr.

Tax ska du ha

Har du köpt en Coronahundvalp? I så fall borde du matcha jycken med några riktigt fina strumpor. Som dessa: En gul tax som är en varmkorv, eller tvärtom. Garanterad konversationsstartare. 99 kr.

Lika som bär

Lyckostrumpa som för tankarna till jackpot på den klassiska enarmade banditen. Matcha dessa med dito för ditt barn och framkalla en stark känsla av ”lika-som-bär”. Förpackning om två par för 189 kr.

Är allt bra? Allt är bra!

Få gester har hållit längre och blivit mer spridd i alla kulturer än just tumme upp. Två tummar upp är så klart snäppet starkare och med hela foten täckt av tummar upp är du den starkaste positiva kraft du vara. 99 kr.

Vegos har ett roligare liv

Du har smugit in mer grönsaker i lunchen. Eller kanske till och med blivit vegetarian men vill inte skylta med det. Dra upp byxorna och avslöja din nya matkärlek – där allt hämtas från trädgårdslandet. 99 kr.

Rosa hundhyllning

Dessa ribbade, näst intill enfärgade strumpor är urstarka. Blå häl och gul tå med en broderad blå bulldogg på benet. En strumpa för finsmakare och en subtil hommage till människans bästa vän. 99 kr.

Bibimbap för evigt

Bibimbap är det härligaste som gått på export från Sydkorea. Och medan vi väntar på att få besöka exotiska platser igen räcker det med att hylla maträtten på ett par strumpor. 99 kr.

Schack matt

Det finns bara en anledning att titta på Kalle Anka på julafton: att se tomtenissen måla schackbrädet med rutig färg. Strumporna med samma teknik finns i flera modeller, även som Happy Socks-prickig. 99 kr.

Den lilla röda

Även det diskreta hos Happy Socks är tillräckligt glatt för att liva upp det tristaste möte. Kanske gör hemmaarbetet att ingen annan ser strumporna än du själv. Men glad blir du. 99 kr.

Ninjakattens återkomst

Det är helt klart något japanskt över de röda strumporna med subtila silhuetter av en katt. Örat som sticker fram likt den vita solen i Japans flagga, med tydliga drag av en ninjas tysta ankomst. 99 kr.

Kosmoskatten lever

Det finns många tolkningar av vad kosmos­katten är, vad hon står för och vad det betyder för mänskligheten. För oss räcker det med en utsträckt fot – en hyllning till internetvärldens maktfaktor nummer ett. 99 kr.

På happysocks.com hittar du fler strumpor!

Dela på Facebook
Tweeta