Pink hånades för nationalsången i natt – läs hennes klockrena svar

I natt sjöng artisten Pink USA:s nationalsång på Super Bowl, något som så klart personer hemma i tv-soffan kände att de ville kritisera på Twitter.

Johanna Lejon  |  Publicerad 2018-02-05 10:06  |  Lästid: < 1 minuter

I natt gick sporteventens sportevent Super Bowl av stapeln i USA. Och i vanlig ordning var underhållningen en STOR del av eventet. Traditionsenligt fick en känd amerikansk artist äran att sjunga nationalsången och i år gick stafettpinnen till Pink. Och som hon sjöng!

Pink gjorde ett bejublat framträdande som fick en hel del uppmärksamhet, både i USA och internationellt. Men ja, såklart var inte alla nöjda.

Kritiken? Vid något tillfälle i sången brast Pinks röst lite. Anledningen? Hon var förkyld och av förklarliga skäl därmed lite hes. Trots det var Twittertrollen inte nådiga. En av kritikerna Twittrade bland annat att “Pink suger och om du gillar hennes sång är du dum”. Det fick artisten att se rött. Och ja, Pink satte ner foten på det bästa av sätt.

Yeah but altleast I suck while singing our countries national anthem, and you just suck by yourself on a dirty couch. #winning https://t.co/SfLQr9hVTq

— P!nk (@Pink) 5 februari 2018

"Jag suger när jag sjunger nationalsången, medan du suger när du ligger i en smutsig soffa". Ägd.

Se hela Pinks framträdande nedan!

Foto IBL

Artikeln publicerades först på ELLE.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:55