Hoppa till innehåll

Realtidsrapportering

Men hejsan hoppsan, vad är det här då? Jo, det är visst min hand som skriver på ett förlagskontrakt om en bok jag håller på att skriva. Boken är tänkt att komma ut under våren 2012 och om jag skulle tvingas beskriva innehållet på ett snärtigt sätt skulle jag säga: Som en slags hårdare version … Continued

bookdeal

Men hejsan hoppsan, vad är det här då? Jo, det är visst min hand som skriver på ett förlagskontrakt om en bok jag håller på att skriva. Boken är tänkt att komma ut under våren 2012 och om jag skulle tvingas beskriva innehållet på ett snärtigt sätt skulle jag säga: Som en slags hårdare version av  Eat, pray, love – men utan flummet. Och maten. Och ärligt talat innehåller den nog inte så mycket romantik heller. Ja, nu vet ni.

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.