Så bär du rutigt i vår – 4 snygga looks

Rutigt är en av vårens största trender. Café visar hur du snyggast bär upp den rutiga rocken, byxorna och kepsen.

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-02-07 17:15  |  Lästid: 2 minuter

En av vårens hetaste herrmodetrender är helt klart rutigt. Our Legacy, Alexander Wang och Balenciaga är några av modehusen som visat att det är rätt med rutiga plagg. Visst kan det kännas som en utmaning att matcha mönstret snyggt – därför har vi sammanställt fyra looks som visar hur du stilsäkert kan kombinera ett rutigt plagg i vår. Om du eftersträvar en riktigt trendig look är rutigt på rutigt lika djärvt som coolt att bära denna säsong.

 

1620-1

1. Streetstyle – rutigt på rutigt

Streetstyle-bilder på välklädda herrar kan knappast ha undgått någon modeintresserad, då herrmodeveckorna i Europa har avlöst varandra. Ett snyggt plagg som burits medvetet – oavsett stad – är den klassiskt rutiga rocken som i vår får sig ett rejält uppsving.

 

_MON0809

3. Balenciagas hyllade visning 

Balenciagas visning i Paris av höstkollektionen 2017 har hyllats av den internationella modeeliten. Street-mode, som på riktigt känns direkt taget från gatan, där den rutiga skjortan är ett av plaggen som syns. Den rutiga skjortan är snyggt stylad med en hoodie och klumpiga sneakers.

 

18-our-legacy-ss-17

3. Svenska Our Legacys vårkollektion

Kepsen är en av säsongens hetaste accessoarer för män. Den rutiga kepsen syns hos bland annat Our Legacy i vår. En accessoar som hade sin storhetstid på 90-talet som vi nu vänder blicken mot igen.

 

02-alexander-wang-mens-spring-summer-2017

4. Alexander Wangs coola rutor

Stjärndesignern Alexander Wangs vårkollektion består av rutor i var och varannat plagg. Flera surf-inspirerade looks med hoodies och lösa byxor. Dessa rutiga byxor syn även hos flera av budgetjättarna i vår.

 

Du har väl inte missat Cafés artikel om 9 stilsäkra plagg i svart att bära i vår? Vi har också bilderna från The Weeknds samarbete med H&M – här kan du se alla plaggen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-08 15:41