Så blir Magnus Uggla och dottern Agnes nya tv-serie på SVT

Omslagsbild för tv-serie.

Far och dotter Uggla får luft under vingarna i SVT:s nya program ”Jag och min far” och ger sig ut i världen för att få svar på livets stora frågor. I sex avsnitt utforskas allt ifrån kärnfamiljen och andlighet, till emigration, dejting och populärkultur.

Robin Åberg | Foto: Dan Nordgren / SVT  |  Publicerad 2024-01-09 16:36  |  Lästid: < 1 minuter

Var allting verkligen bättre förr eller har vissa förändringar till och med varit av godo? Det är en av frågorna som Magnus och Agnes Uggla kommer söka svar på i programmet Jag och min far, vars första avsnitt sänds på torsdag i SVT.

I detta första avsnitt ger sig far och dotter ut på en andlig resa genom Indien, USA och Sverige för att se om det finns något där ute som kan skänka dem lite inre ro. Under resan möter de en helig man, mormoner och mumier och svänger även förbi en frisinnad festival på Öland.

Läs mer: Magnus Uggla i stor intervju: ”Några gånger har jag känt att det inte finns något ljus i tunneln”

Andra avsnittet fokuserar på utvandring och då blir det självklart ett stopp i Minnesota för att följa i de fotspår Karl-Oskar och Kristina trampade upp i Wilhelm Mobergs klassiker Utvandrarna.

Den som vill ha en dos Uggla-charm kombinerat med äventyr runt världen ska hålla ögonen öppna den 11:e januari 02.00 då första avsnittet av Jag och min far kommer upp på SVT Play. Det sänds även i SVT1 21.00 samma kväll.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2024-01-09 16:37