Hoppa till innehåll

Så fungerar nya spelläget The Journey i FIFA 17

Joel Linde

FIFA 17 kommer med en stor ändring, nämligen det nya spelläget ”The journey”. Efter tidigare oklarheter vet vi nu också alla detaljer om hur det faktiskt kommer fungera, och det verkar otroligt häftigt!

Café skrev tidigare om den kommande uppdateringen till FIFA 17, som redan har lovordats kraftigt. Det handlar om ett nytt spelläge som heter The Journey, eller Resan på svenska, men enbart baserat på den första trailern är det svårt att avgöra exakt hur det kommer att fungera. Nu kan vi bidra med fler detaljer.

1. Du väljer själv vad du ska säga till journalister, och vad du väljer att säga har inverkan på din fortsatta karriär. Det kan till exempel påverka ditt humör och vad dina lagkamrater tycker om dig. Det kan också skapa rubriker i sociala medier.

2. Din prestation under match kommer påverka vilka frågor journalisterna ställer till dig efter matchen.

3. Din prestation och dina vägval kommer avgöra vilka filmsekvenser som visas genom spelets gång. Du och dina vänner kan alltså få helt olika upplevelser trots att ni spelar samma spel med samma lag.

Här kan du se en längre intervju med en av FIFA:s producenter, Garreth Reeder.

Spelet släpps den 29 september.

Mer FIFA från Café!

9 sjuka, roliga och lite romantiska FIFA-buggar

Första bilderna från FIFA17 – se den mäktiga trailern här

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.