Annons
Annons

Så stryker du din skjorta på bästa sätt

Det är inte kul när man gör sitt bästa och försöker stryka skjortan så fin som möjligt men det blir aldrig bra. Hemsidan Mr Porter har löst detta problem och gjort en video som lär ut hur du stryker din skjorta så att den blir så fin som möjligt.

Tobias Skagerström

skjortauppe

Mr Porter är en hemsida som säljer det mesta inom herrkläder och accessoarer. Nu har de gått ett steg längre och gjort en video som visar hur du bäst stryker din skjorta och till sin hjälp har de Stephen Haughton som grundat betjäntservicen Burford Valet Service.

Annons

I mer än 20 år har Stephen tagit hand om sina klienters kläder och det har gjort honom till lite av en expert på att stryka skjortor. Videon riktar sig till de som är nybörjare och säger sig inte kräva någon tidigare kunskap om strykjärn eller skjortor.

Videon går igenom olika tips som vilken riktning du ska stryka åt, hur du tar hand om ärmarna och hur du reser med dina skjortor. Klippet är på engelska och kolla så att du lär dig hur du ska göra för att stryka dina skjortor på bästa sätt.

Annons

Dela (121)
Tweeta

Annons


Laddar