Hoppa till innehåll

Se de första fyra minuterna av Young Royals säsong 2

Jonas Strandberg

Den hyllade dramaserien om livet på den exklusiva skolan Hillerska är snart tillbaka med en andra säsong och förväntningarna är minst sagt höga. Idag avslöjades premiärdatumet tillsammans med en smygtitt.

Den första säsongen av Young Royals togs emot med öppen famn av publiken världen över och kammade hem priset ”Årets bästa program” på Kristallengalen. Den 1 november är det dags för säsong 2 och idag överraskade Netflix med en smygtitt på de första fyra minuterna.

Om Young Royals säsong 2
Ett jullov har passerat och prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. Simon försöker gå vidare och finna sin egen väg. August brottas med dåligt samvete och vill bli förlåten. Felice står äntligen upp för sig själv, medan Sara slits mellan gamla lojaliteter och nya vänner. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka hela statsskicket…

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.