Annons
Annons

Se musikvideon där 900 000 barn sjunger för barn med cancer

I dag, måndag, är det internationella barncancerdagen. Här kan du se den starka nya musikvideon som skapats tillsammans med 900 000 barn världen över, för att hjälpa alla drabbade barn och uppmärksamma deras kamp.

Joel Linde

Varje dag får 700 barn i världen reda på att de har cancer. Det är ungefär 250 000 per år, och 90 000 av dem dör av sjukdomen.

För att uppmärksamma dessa barns livsöden och hjälpa dem i deras kamp startade cancerorganisationer världen över det globala initiativet Child 4 child. Som en del av det har 900 000 barn från olika länder hjälpt till att spela in låten ”We are one”.

Annons

De hade hjälp av Christophe Beck, som även komponerade musiken till Disneys succéfilm Frozen. Hans dotter Sophie är en av flera talangfulla ungdomar som sjunger verserna i låten och de övriga barnens röster bildar en enorm kör i refrängerna.

Gilla Cafe.se på Facebook

Svenske Johan Söderberg, som tidigare jobbat med David Bowie, Beyonce och Madonna har klippt musikvideon, och med en insats av den skalan är det kanske inte så förvånande att låten även släpps på Spotify, iTunes, Apple Music och Deezer.

Här kan du se musikvideon.

Dela gärna vidare, och hjälp till att sprida budskapet om internationella barncancerdagen.

Annons

Dela (40)
Tweeta

Annons


Laddar