Annons
Annons

Se vad Star Wars handlar om på tre minuter

Den nya Star Wars-filmen är här och hypen är så klart enorm. Om du inte förstår varför rymdsagan är så populär behöver du inte vara orolig – du kan se alla tidigare filmer på tre minuter.

Tobias Skagerström

staruppe

Star Wars: The Force Awakens är årets mest efterlängtade film och människor har väntat i flera år på att se den. Under onsdagen har recensionerna börjat trilla in, Cafés Andrev Walden ger den 5/5 och skriver att ”JJ Abrams räddat Star Wars”.

Annons

Om du vill hänga med vad alla pratar om men har inte sett de tidigare filmerna eller inte känner för att se om alla sex finns en lösning.

I en video har alla filmerna klippts ned till tre minuter som sammanfattar handlingen. Vissa saker från filmerna saknas i videon – som bland annat Chewbacca och hans brölande – men i det stora hela förstår man vad som händer i en galaxy far far away.

Det finns även positiva effekter av nedklippningen som att Jar Jar Brinks inte alls är med – något som de flesta Star Wars-fans skulle vilja var fallet med de riktiga filmerna.

Klicka igång videon här nedanför att se de sex första Star Wars-filmerna i ett tempo snabbare än The Millenium Falcon på Kessel Run.

Annons

Dela (50)
Tweeta

Annons


Laddar