Hoppa till innehåll

Kejsare Palpatine öppnar upp om sitt sexliv i ny intervju

Empereor Palpatine

Skådisen bakom en av filmhistoriens värsta skurkar öppnar upp om sin karaktärs sexliv i ny intervju i samband med 25-årsjubileet för Star Wars: Episod 1. Varning för känsliga läsare.

Varning för spoilers om Star Wars: Rise of the Skywalker.

Den avslutande nionde delen i sagan om Skywalker blev kanske inte vad någon hoppats på. Men den får väl ändå räknas som en del av kanon, och vi fick ju faktiskt några svar (och nya frågor) om vissa släktskap. I synnerhet att den avslutande trilogins huvudperson Rey är den fruktansvärde Kejsare Palpatines barnbarn. Vilket betyder…

Det betyder alltså att Palpatine har fått barn och barn blir ju till genom… Näe. Eller joo. Vem skulle? Med han? Hur annars?

Inte ett cum face man vill se. Foto: Starwars.com

I en intervju med Empire, i samband med 25-årsjubileet för prolog-trilogin, öppnar Ian McDiarmid som spelar den snuskiga kejsaren i samtliga filmer upp om detta pikanta ämne genom att bekräfta mardrömstanken

”Ja, han har det (sex). Det är hemskt att tänka sig Palpatine ha sex i någon form. Men sen, så klart, kanske han inte hade det.” säger McDiarmid tvetydigt till tidningen.

En elektrisk familjefejd mellan farfar och barnbarn. Foto: Starwars.com

Att det här ens är en fråga beror på att det här inte måste betyda att Rey är avkomman av det äckligaste du kan tänka dig. Enligt legenden ska Reys farsa Dathan vara en sorts misslyckad force-fri klon av Palpatine, istället för ett barn fött på naturlig väg.

Hur allt detta hänger ihop menar McDiarmid kanske har att göra med kraft-organismerna midi-chlorians som på något vis är starkt kopplade till kraften.

”Kanske har det att göra med midi-chlorians – och fråga mig inte vad dem är”, fortsätter McDiarmid och går in på kejsarens slutgiltiga(?) avslut: ”Never trust your granddaughter. Det är t-shirten Palpatine fick gjord kort efter sin död.”

Ännu ett kapitel i de konstiga släktträdens galax.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.