Hoppa till innehåll

Sennheiser lanserar hörlurar skräddarsydda för fitnessfreaks och löpentusiaster

High-tech möter high-fidelity när de tyska ljudexperterna Sennheiser tar träningen till nästa nivå med sina Momentum Sport-hörlurar.

Momentum Sport är inte bara ett par lurar man slänger i öronen på väg till gymmet, Sennheisers senaste hörlurar är vässade för att kombinera prestandautvärdering med kvalitetsljud.

Tack vare sina inbyggda sensorer för hjärtfrekvens och kroppstemperatur registrerar de smarta små knopparna både din puls och kroppsvärme medan du rör dig till takten av din träningsplaylist.

Sett till mjukvara spelar ingen roll om du är en Apple-fantast eller har svurit trohet till Garmin, hörlurarna kopplar ihop sig med dina favorit-fitnesstjänst och levererar prestandadata direkt till din smartklocka eller app.

Med IP55-klassad svett- och vattentålighet tål öronsnäckorna allt du kan kasta på dem – och bara en snabb laddning på 10 minuter räcker för 45 minuters användning medan laddningsväskan ger upp till 24 timmars speltid.

Momentum Sport kostar från 3490 kr och finns i färgerna Polar Black, Burned Olive och Metallic Graphite.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.