Så maxar du formen med vårens smartaste träningsprylar

Smarta träningsprylar vår 2022.

Löp och köp.

Joel Ågren  |  Publicerad 2022-03-23 09:59  |  Lästid: 2 minuter

Sportlurar från Jabra 

1 990 kr

Hörlurar som ramlar ut under träning är en ständig källa till frustration. Jabras nya superkompakta true wireless-lurar Elite 7 Active är klädda med silikongummit ShakeGrip, vilket säkerställer att de vatten­täta lättviktslurarna sitter skönt och säkert oavsett träningsform. Noice cancellation (ANC) och upp till 30 timmars batteritid är inte heller fy skam.

Kettlebell från JaxJox

2 590 kr

2.0-versionen av gymmets mest analoga träningsverktyg. JaxJox KettlebellConnect 2.0 är en digitalt inställbar kettlebell med vikter som kan kombineras från 5,5 kg upp till 19 kg. Den nya versionen loggar och rapporterar träningen i realtid och synkar med JaxJox-appen för att hålla koll på repetitioner, set, genomsnittlig kraft och tid.  

Smartring från Oura

3 245 kr

Nyförlovad? Snarare fitnessfrälst. Sensorerna i uppdaterade smartringen från finska Oura håller koll på puls, sömn, temperatur och syrenivå – allt för att ge dig en tydlig överblick av din hälsa och återhämtning. Den slimmade ringen i titan har en vikt på 4–6 gram och kan enkelt parkopplas med exempelvis Apple Hälsa och Google Fit.

Masssagepistol från Therabody

4 399 kr

Den formstarka och förvånansvärt tystlåtna massagepistolen Theragun Elite bidrar till att minska muskelspänningar och underlätta återhämtning efter ett hårt träningspass – eller en lång dag framför datorn. Therabody-appen kopplas sömlöst via bluetooth för att leverera skräddarsydda program anpassade efter dina aktivitetsdata.

Sportklocka från Garmin

Från 9 699 kr

En av de mest fullmatade premiumsportklockorna på marknaden, Garmin Epix, blev precis ännu bättre, med en 1,3 tums AMOLED-skärm, 30+ förinstallerade sport- och träningsappar, animerade träningspass, sömnövervakning, stresspårning och en batteritid i smartklockläge på upp till 16 dagar. Träningen får du dock stå för själv.

Löpband från NOHrD

Från 59 000 kr

Äntligen ett löpband som tål att skyltas med. Det manuella löpbandet Sprintbok från NOHrD är tillverkat nästan helt i trä, med 62 flexibla träribbor som bäddar för en ljudlös löptur och 30 procent högre kaloriförbränning än elektroniska dito, enligt tillverkaren. En inbygg surfplatta på 17,2 tum håller dig uppdaterad under träningen.  

Dela på Facebook
Tweeta