Annons

Avslöjat: Han ska spela Simba i nya ”Lejonkungen”

Nu vet vi äntligen vem som blir djurens konung i världens mest älskade Disneyfilm!

Anaïs González Cruz
Foto: IBL
Avslöjat: Han ska spela Simba i nya

Den animerade långfilmen Lejonkungen vann två Oscars efter biopremiären 1994 och är en av Disneys allra största succéer. I höstas kom beskedet att klassikern blir spelfilm, ett format som filmstudion satsat stort på de senaste åren.

Annons

Förra året släpptes en nyproduktion av Djungelboken och den 17:e mars är det dags för Skönheten och Odjuret att rulla upp på vita duken.

Nu har regissören Jon Favreau avslöjat att skådespelaren Donald Glover, mest känd under artistnamnet Childish Gambino, fått rollen som Simba i den nya filmen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Ett riktigt glädjande besked för oss som hungrigt följt hyllade Atlanta, en dramaserie som Glover både regisserat, producerat och själv medverkar i.

Och du, det blir ännu bättre! Legendaren James Earl Jones, rösten bakom Mufasa i originalfilmen, ska på nytt spela Simbas pappa.

Än så länge finns inget premiärdatum för spelfilmen, men i väntan på premiären har vi annat filmrelaterat, som till exempel första bilderna från ”Love Actually’s” uppföljare och listan med filmposters som fick klockrena svenska översättningar.

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar