Annons
Annons

Sju snygga långärmade pikétröjor – här är våra favoriter

Höstens snyggaste tröja är den långärmade pikétröjan. Gör som Sean Connery och Miles Davis, bär den istället för skjorta för en elegant look i höst.

Tom Cehlin Magnusson

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Under de minst sagt kyliga tiderna som just nu råder är den stickade tröjan ett måste. Stickade tröjor kommer i många olika varianter men en stilsäker variant som blivit en favorit på senare tid är den långärmade pikétröjan.

Annons

tumblr_mxko7oXSlV1qd5qpro1_1280

Sean Connery som James Bond i en elegant långärmad pikétröja. 

Ofta är tröjan gjord i en finstickad merinoullskvalité som håller värmen men som samtidigt inte är för bylsig för att bära under en elegant rock, eller för hemmakvällslapp för att inte fungera på en middag eller fest.

miles

Även den evige stilikonen Miles Davis bar den långärmade pikétröjan tillsammans med en scarf för en dandyaktig look.

Kolla in höstens snyggaste långärmade pikétröjor här:

langarm

Övre raden från vänster: Blå bomullsvariant från Filippa K, grön velourtröja från Acne Studios, brun från Officine Generale, svart från J Lindeberg.

Undre raden: Ljusblå från Orlebar & Brown, mörkblå från Selected Homme, ljusbeige med knäppning hela vägen från Reiss.

Alla produkter är valda av Café. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

 

 

 

Annons

Dela (12)
TweetaLaddar