Annons
Annons

Så skickar du anonyma spoilers – sabba premiären av Game of Thrones

Se upp för sms från okända nummer - kan vara spoilers. Särskilt på måndag när Game of Thrones är tillbaka.

Erika Bergman

Vad är egentligen det värsta man kan göra mot en annan människa? Spoila en serie. Så finns det någon som du verkligen avskyr är det här något för dig! Genom tjänsten Spoil your enemies kan du lista telefonnummer till någon du vill sabba en serie för – anonymt. Fienden får då ett sms från ett okänt nummer med en spoiler från serien du har valt. Sexton kända serietitlar finns att välja mellan, bland annat Game of Thrones.

Annons

Tjänsten har skapats av Enrique Benitez som tröttnade på att få serier sabbade av sin omgivning och därför ville hitta på ett riktigt ruggigt sätt att ge igen.

Dagen efter ett nytt avsnitt kan livet kännas som ett videospel där man ska ducka för samtal, sms och sociala interaktioner i allmänhet. Bara för att kunna komma hem och i lugn och ro slå på GoT utan att veta vem som dör i avsnittet. Nu är det dags att ge igen på alla som har förstört serier för oss.

För bara en tjuga kan du förstöra livet för sex personer som du tycker förtjänar den ultimata bestraffningen. Och om du har fiender där ute – se upp på måndag!

Vill du å andra sidan se till så att du slipper spoilers? Det finns en tjänst för det också. Läs mer om det här!

Annons

Dela (13)
Tweeta

Annons


Laddar