Bekräftat: Det kommer en andra säsong av Snabba Cash

Tv-serien Snabba Cash

Första säsongen av ”Snabba Cash" blev en stor succé på Netflix. På Instagram bekräftar nu huvudrollsinnehavaren Evin Ahmad att det blir en andra säsong.

Joakim Almén | Foto: Netflix  |  Publicerad 2021-06-07 14:56  |  Lästid: < 1 minut

I början av april landade Snabba Cash på Netflix. Serien, som löst baseras på Jens Lapidus Snabba Cash-böcker, blev med sitt höga tempo och nerviga berättande snabbt en stor snackis och en av årets största svenska tv-serier. Huvudrollsinnehavarna Evin Ahmad och Alexander Abdallah hyllades för sina skådespelareinsatser, där Abdallah gick från att vara i princip helt okänd till att vara en Sveriges hetaste skådepelare.

Huruvida det ska komma en andra säsong av Snabba Cash har mest känts som en tidsfråga – och nu är det bekräftat. I ett inlägg på Instagram ger Evin Ahmad grönt ljus för inspelningen av säsong 2, som förväntas komma någon gång under 2022. Ahmads videoinlägg inleds med scener från den fösta säsongen och därefter klipps det till ett digitalt möte där serieskaparna, manusförfattaren Oscar Söderlund och regissören Jesper Ganslandt, förkunnar för den Zoom-samlade skådespelarensemblen att det blir en säsong 2.

Foto: Instagram // @evinahmad
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-06-07 14:57