Stekarskolan med Joel Kinnaman

 |  Publicerad 2010-01-25 16:19  |  Lästid: < 1 minuterUr nya numret: Vill du också bluffa dig in i överklassen, som “JW” i

Snabba cash? Följ Joel Kinnamans egen trestegsguide till framgång i societeten.


1. Snacket

– Jag hängde rätt mycket med överklassfolk – två gäng där de flesta hade internatbakgrund – innan inspelningen för att fånga deras sätt att prata. Det är lättare, mer korthugget. Privat snackar jag betydligt släpigare.


2. Kroppsspråket

– vår konsult, etikettexperten Magdalena Ribbing, lärde mig att överklassen har ett mer samlat kroppsspråk och rakare hållning än vad jag har privat. De brer inte ut sig lika mycket, så jag jobbade på att få bort det draget hos mig.


3. Kläderna

– JW är mån om att vara rätt klädd, men är inte vågad. Skjorta, kavaj och snygga skor, men inga röda chinos eller rosa strumpor. Han vill inte sticka ut.

HUGO REHNBERG

Missa inte: Läs en större intervju med Joel Kinnaman i nya numret av Café, som finns i butik från och med tisdag 26/1. Tre Kronors OS-hopp Henrik Zetterberg pryder omslaget.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 23:17