Hoppa till innehåll

Stiltips! Så döljer du att du är nazist så du kan fortsätta vara med i SD

Hallå alla Sverigevänner därute, nu kommer det ett inlägg riktat specifikt till alla killar och tjejer i Sverigedemokraterna som hyser rasistiska och/eller nazistiska åsikter. Det har ju visat sig flera gånger att när Expressen och journalisten David Baas avslöjar ens åsikter så måste man lämna partiet – men fram tills dess går det kanon att … Continued

Hallå alla Sverigevänner därute, nu kommer det ett inlägg riktat specifikt till alla killar och tjejer i Sverigedemokraterna som hyser rasistiska och/eller nazistiska åsikter. Det har ju visat sig flera gånger att när Expressen och journalisten David Baas avslöjar ens åsikter så måste man lämna partiet – men fram tills dess går det kanon att gotta sig med såväl nazism som rasism.

Regeln är alltså: I mindre grupper med partikamrater – tummen upp för nazisnack. När Jimmie får frågor om det i SVT – tumme ner. Man får förmoda att det däremellan är en glidande skala för hur ärlig man kan vara med sitt rasideologiska rankande och var gränsen går exakt är bortom denna bloggs kompetensområde. Här pratar vi ju mode!
Därför följer nu en liten stilguide. Så här kan du enkelt dölja dina nazisympatier och ändå förmedla att du är 100% stolt Sverigedemokrat – i alla fall tills David Baas får se din internethistorik.

SD-keps, 88:-
Tycker du att arier är bättre än slaver? Det får man visst inte säga längre i det här landet (tack så jävla mycket, David Baas). Tyck det i stället i smyg och sätt denna chica keps på skallen.

SD 2018-piké, 420:-
Pirrar det i magen av lust att skrika ”hell seger” så det ekar över hela Haninge? Skrik ”heja Jimmie” och skriv din nazihälsning till en kompis på FB istället (obs ej David Baas).

Svart eller grå kavaj, 1939:-
Tycker du att människor med rötter på kontinenten Afrika luktar skit, att det är nice att hänga med NMR och att du är en arisk krigare? Då har jag ett supertips! Tyck det så mycket som det bara går, med likasinnade partikamrater. I smyg. Högt säger du saker som ”jag gillar Sverigedemokraterna, men på tal om nazism och rassnack och sånt så gillar jag inte det, varken då eller nu”. Om möjligt, se gärna till att David Baas hör när du säger den där rappakaljan. Och hela tiden har du en grå kavaj som döljer åsikterna ni låtsas inte har i partiet att göra. Obs, när du är på lågprisvaruhuset och ska köpa kavaj, se till att den sitter lite tajt över magen och är kort baktill så att du får den så eftersträvansvärda ankstjärten.

Sammanfattning: Bär SD-keps för att signalera ”Sverigedemokraterna – vilka kingar!” och fortsätt älska nazism, men gör det i smyg så ingen utanför partiet kan avslöja dig. Och in the name of fäderneslandet – tvätta händerna!

Johan Hurtig Wagrell är komiker, poddare och skribent med ett inte så hälsosamt intresse för mode i allmänhet och japanska t-shirts i synnerhet. Här skriver han om just mode – OCH OM SITT HÖGINTRESSANTA LIV!!!

Email: denjohanhurtig@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.