Hoppa till innehåll

Stockholm i Kalifornien

I onsdags tog jag och Sandra vårt pick och pack och satte oss på ett plan till Los Angeles! Vi fick äran att besöka världens första helsvenska festival utanför Sverige, StockholmCA! Kaliforniskt väder och svensk musik, kan inte bli bättre! Den främsta anledningen till att jag åkte var att Veronica Maggio skulle spela. Att se … Continued

I onsdags tog jag och Sandra vårt pick och pack och satte oss på ett plan till Los Angeles! Vi fick äran att besöka världens första helsvenska festival utanför Sverige, StockholmCA!

DSCF9783

Kaliforniskt väder och svensk musik, kan inte bli bättre!

DSCF9785

Den främsta anledningen till att jag åkte var att Veronica Maggio skulle spela. Att se Håkan i New York och Veronica Maggio i Los Angeles, samma år, är kanske det det finaste jag varit med om. Trots jet lag visade sig Maggio från sin bästa sida och varvade nytt och gammalt. Hon flörtade med publiken och klättrade på högtalare i vita buffalos.

DSCF9788

Festivalen var liten och gemytlig, de två scenerna var strategiskt utplacerade på parkeringen utanför The Shrine i downtown och konserterna gick i ett.

DSCF9793

Mitt festivalgäng, Miranda, Babba, Sandra, Daniel och Cronja.

DSCF9797

DSCF9792
DSCF9801

Sen blev det kväll och vi lyssnade på Icona Pop och Little Dragon. Slängde väskorna i en hög och dansade.

DSCF9813

Här är Sandra i sitt esse med tre bra saker, musik, fest och USA. Bredvid henne är Andreas som regisserat Maggios video Den första är alltid gratis, dröm!

DSCF9815
DSCF9821

Folk red på varandras axlar och det var en allmänt hedonistisk stämning.

DSCF9823

Innan kvällen var över hann vi bli mindblown av en trollkarl, gå på house party med röda plastmuggar och hamna på efterfest hos Rebecca & Fiona. En magisk kväll med andra ord.

DSCF9827

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.