Hoppa till innehåll

Svenska företaget gör världens dyraste Apple Watch-fodral

Golden Concepts diamantfodral till Apple Watch.
Joakim Almén

Pimp my Apple Watch för sisådär 160 000 kronor.

Om du har drabbats av diamantfeber, har alldeles för mycket pengar över på extravaganskontot och önskar att din Apple Watch såg lite mer exklusiv ut så får det här klicket anses som väldigt befogat.

Det svenska lyxmärket Golden Concept har nämligen precis släppt det dyraste Apple Watch-fodralet i världshistorien, vilket i sig får anses vara en bedrift bara det.

Svenskföretagets senaste fodral Golden Concept Diamond Edition är världens första och enda Apple Watch-fodral designad med riktiga diamanter. Varje fodral är prytt av 443 diamanter med ”exceptionell klarhet, färglöshet och skärning” och är hugget från ett enda block av titan.

Fodralen passar till Apple Watch 7 och kommande Apple Watch 8. Ska du klippa till på ett diamantutsmyckat fodral får du både vara snabb och hosta upp en ansenlig mängd kronor – Golden Concept Diamond Edition tillverkas enbart i sju armband och kostar 15 000 amerikanska dollar, nästan 160 000 kronor.

”Diamanter är speciella: de förkroppsligar samtidigt både delikatess och styrka. Diamanter representerar extrem elegans men också extrem hållbarhet – liksom Golden Concepts produkter. Det är därför vi bestämde oss för att skapa världens första Apple Watch-fodral med riktiga diamanter. Vi har valt att göra bara sju stycken eftersom sju är ett nummer som är av unik betydelse för många kulturer runt om i världen, precis som diamanter”, säger Puia Shamsossadati, VD och grundare av Golden Concept.

Spana in fler bilder på världens dyraste Apple Watch-fodral nedan!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.