Annons
Annons

Thorsten Flinck: ”Har fått några geniförklaringar i en kulturartikel, men vem fan bryr sig?”

Thorsten Flinck pratar länge och väl om vänskapen med Mikael Persbrandt, om deras likheter och olikheter och om hur Thorsten hjälpte Persbrandt i början av hans karriär. Och att de rett ut vem som är mest välhängd.

Olle Arnell

flinck-persson-puff

För dig som inte lyssnat på Fördomspodden tidigare är upplägget att Emil Persson berättar sina fördomar om en känd person för den kända personen i fråga, som sedan får svara på om fördomen är sann eller falsk – och veckans gäst är Thorsten Flinck!

Annons

Innan inspelningen kunde börja spände han blicken i Emil Persson och sade: ”Det här blir mycket bättre för både dig och mig om jag nu får sova i åtta minuter.”. Sedan lade han sig i en soffa och skedade en stor soffkudde i åtta minuter – exakt. Därefter klev han in i podstudion och levererade en fantastisk intervju!

Ur podden:

Du tycker att Micke Persbrandt ändå är lite överskattad som skådis, att han mest är ett snyggt face och att han ändå har en bit upp till din nivå.

– Mikael är oerhört begåvad, men han är inte lika kunnig som han är begåvad och det kan jag tycka är…men det är Micke. Vi är olika, vi människor och Micke är en sån människa. Han skulle aldrig lägga ner den tiden som jag lägger ner på att…jag tror att att vara väldigt intresserad av sitt yrke, som Micke är, han är precis på gränsen för det hälsosamma. Han är hälsosam i sin kärlek till sitt yrkesutövande. Där han slutar har jag gått 20 mil till och det är inte bra. Det har inte skördat något gott förutom några geniförklaringar på rad 5 i en kulturartikel, men vem fan bryr sig?

Thorsten fortsätter sedan att berätta om vännen Micke Persbrandts karriär – Jag gjorde hela hans karriär, han är min Frankenstein” och Så småningom kom han att förvandlas till en liten mupp som hoppade fram och det kan jag förakta hos honom.” och även om att de rett ut vems penis som är störst. Sedan berättar Thorsten en lång underhållande historia om hans kompis Henrik som är urolog och vad som kan hända om man gör en misslyckad penisförlängning.

Ja du ser ju, den här podcasten vill du lyssna på!

Lyssna på Fördomspodden genom att ladda ned appen Acast, trycka på play i spelaren här nedan, eller söka upp den på andra ställen där poddar finns.

Om du har missat de tidigare två avsnitten med Veronica Maggio och Alex Schulman finns även de på Acast och andra ställen där poddar finns. Mycket nöje!

fordomspodden-flinck-medlogga

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar