Hoppa till innehåll

Tiger of Sweden höst/vinter 2012

Cafés moderedaktion besöker Tiger of Swedens showroom på Torsgatan i Stockholm för att titta på varumärkets höstkollektion. – Kollektionen är inspirerad av Berlins ruffiga nattliv i kontrast till det ljusare och kontrollerade Stockholm – mötet där det underground-rebelliska kommer i kontakt med det minimalistiska, säger designerduon Ronnie McDonald och Christian Lippich. I den framgångsrika Tiger … Continued

Cafés moderedaktion besöker Tiger of Swedens showroom på Torsgatan i Stockholm för att titta på varumärkets höstkollektion.
– Kollektionen är inspirerad av Berlins ruffiga nattliv i kontrast till det ljusare och kontrollerade Stockholm – mötet där det underground-rebelliska kommer i kontakt med det minimalistiska, säger designerduon Ronnie McDonald och Christian Lippich.

I den framgångsrika Tiger Jeans-kollektionen syns för hösten, förutom själva jeansen, bland annat en tunn tvättad skinnjacka, peacoats och workerjackor i svart denim.

Fredrik Folkesson och Johan Schalin är ansvariga för Tiger Jeans.

Skinnjacka från Tiger Jeans.


Workerjacka från Tiger Jeans.


Peacoat.


Ronnie McDonald och Christian Lippich.

Smoking från festkollektionen som kommer ut i butik i oktober.

Ärmlösa stickade tröjor under kavaj.


Ullrock med assymetrisk skärning.Delar av pre spring 2013-kollektionen, plagg som kommer ut i butik i november.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.