Annons

Trump har mycket att lära av Obama om hur man behandlar en kvinna

Att Donald Trump har en annan kvinnosyn än Barack Obama är ingen nyhet. Men när man får se bild efter bild på skillnaderna i hur de behandlar sina fruar blir det extra påtagligt. 

Sofia Börjesson
Trump har mycket att lära av Obama om hur man behandlar en kvinna

Bilderna från Donald Trumps och hustrun Melanias första besök i Vita huset står i stark kontrast till Baracks och Michelles dito. Trump kliver ur bilen, går raka vägen upp till paret Obama och verkar knappt erkänna hustruns närvaro. Barack å andra sidan väntade in Michelle vid bilen och lät henne gå först.

Annons

Under Trumps installation fångade kamerorna även ett ganska obehagligt ögonblick på bild. Trump vänder sig till en leende Melania vars ansikte förändras totalt. Vad kan han ha sagt?

För att inte tala om skillnaderna mellan Trump och Obama när de tar emot sina hustrur under installationen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Donald Trump har blivit anmäld för sexuella trakasserier av fler än 15 olika kvinnor. Han har omgärdats av otrohetsrykten och ljudupptagningar har avslöjat hur han har raljerat kring att ta kvinnor mellan benen. Hans förhållande med hustrun Melania Trump har dock varit mer dolt i dunkel.

De träffades 1998, men höll förhållandet hemligt i ett år. 2005 gifte de sig och Melania blev därmed Donalds tredje fru i ordningen. Året därpå föddes sonen Barron.

Hur paret Trump har det bakom stängda dörrar kan vi såklart inte svara på. Men som en av twittrarna ovan uttryckte det: det är en studie i kontrast när man jämför med Barack och Michelle Obama.

Annons

Dela (206)
Tweeta

Annons


Laddar