Hoppa till innehåll

UNIQLO släpper exklusiv OS-kollektion

Uniqlos OS-kollektion
Jonas Fiskáare

Uppladdningen inför sommarens stora sporthändelse kan äntligen börja!

2020 bjuder på en riktig pang-sommar för alla sportnördar – som bekant står både EM i fotboll och OS i Tokyo för dörren. Att i samband med stora idrottsmästerskap släppa tillhörande temakollektioner är sedan länge ett beprövat trick inom modebranschen. Nu smygstartar den japanska klädjätten UNIQLO uppladdningen med att släppa en specialkollektion med OS- och Paralympics-tema. Kollektionen, som är exklusiv för Sverige, kommer att finnas tillgänglig i UNIQLOs butik vid ”Kungsan” i Stockholm samt online.

Den nya linjens nyckelplagg har tillverkats i de innovativa materialen DRY EX och AIRism, vilket både skapar funktion och tillför passande nog en skön, sval känsla inför vår- och sommarsäsongen. Självklart är de svenska nationalfärgerna gult och blått framträdande i kollektionen, som även består av barnplagg – perfekt för den som vill färgkoordinera hela familjen när man hejar fram de svenska olympierna i sommar. 

Försäljningen startar torsdagen den 13 februari. Plaggen kommer att kunna inhandlas i UNIQLOs fysiska butik på Hamngatan 27 i Stockholm samt i nätbutiken.

Kika på utvalda bilder från den exklusiva kollektionen här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.