UNIQLO släpper exklusiv OS-kollektion

Uniqlos OS-kollektion

Uppladdningen inför sommarens stora sporthändelse kan äntligen börja!

Jonas Fiskáare  |  Publicerad 2020-02-13 11:11  |  Lästid: 2 minuter

2020 bjuder på en riktig pang-sommar för alla sportnördar – som bekant står både EM i fotboll och OS i Tokyo för dörren. Att i samband med stora idrottsmästerskap släppa tillhörande temakollektioner är sedan länge ett beprövat trick inom modebranschen. Nu smygstartar den japanska klädjätten UNIQLO uppladdningen med att släppa en specialkollektion med OS- och Paralympics-tema. Kollektionen, som är exklusiv för Sverige, kommer att finnas tillgänglig i UNIQLOs butik vid ”Kungsan” i Stockholm samt online.

Den nya linjens nyckelplagg har tillverkats i de innovativa materialen DRY EX och AIRism, vilket både skapar funktion och tillför passande nog en skön, sval känsla inför vår- och sommarsäsongen. Självklart är de svenska nationalfärgerna gult och blått framträdande i kollektionen, som även består av barnplagg – perfekt för den som vill färgkoordinera hela familjen när man hejar fram de svenska olympierna i sommar. 

Försäljningen startar torsdagen den 13 februari. Plaggen kommer att kunna inhandlas i UNIQLOs fysiska butik på Hamngatan 27 i Stockholm samt i nätbutiken.

Kika på utvalda bilder från den exklusiva kollektionen här!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-02-13 11:11