Annons
Annons

Vänner-debatten fortsätter: Joey vs Ross – vem var rätt för Rachel?

Vänner-serien må vara över 20 år gammal, men den fortsätter att väcka känslor än i dag. Den senaste debatten handlar om vem Rachel egentligen passade bäst med – Ross eller Joey?

Nanna von Knorring

Den gamla debatten blossade upp igen i veckan när Claire Willett bakom användaren @kaneandgriffin twittrade hela 100 anledningar till att Ross var en dålig partner och att Joey var den rätta för Rachel. Vissa håller med henne, medan andra går på tv-seriens linje och menar att Ross var den enda rätta för Rachel.

Gilla Cafe.se på Facebook

Här listar vi 13 av de 100 argumenten – är du Team Joey eller Team Ross? Eller kanske bara Team Rachel som singel?

Annons

Ross förälskade sig i Rachel redan när de var ungdomar och när de träffades som vuxna var förälskelsen direkt tillbaka. Han kunde aldrig släppa sin förälskelse fastän de gjorde slut och träffade andra.

Däremot är det inte alla som tycker att Ross är rätt snubbe för Rachel – och det finns argument:

1.

2.

Ross hade ett problematiskt förhållande till Rachels manliga kolleger och personerna hon dejtade när de två inte var ett par. Claire Willett påminner även om hans nedlåtande attityd gentemot såväl Rachel som person som mot hennes jobb.

3.

4.

5.

6.

7.

Här följer ytterligare fem anledningar till att Joey var en bra partner för Rachel – och att Ross inte var det.

8.

9.

10.

11.

12.

Avslutningsvis: Ett av de 100 argumenten som inte är svårt att hålla med om, Joey fick ju trots allt Rachel att äta spaghetti från golvet!

Se alla 100 tweets här.

Artikeln publicerades först på ELLE.

 

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar