Hoppa till innehåll

White Lotus-skaparen i tårar efter Jennifer Coolidge underbara tal på Golden Globes

Jennifer Coolidge på Golden Globes

Jennifer Coolidges segertåg fortsätter. Efter att ha vunnit priset för bästa biroll i miniserie stod hon för Golden Globes bästa och mest berörande tal.

Redan efter den första säsongen av White Lotus hyllades kultskådisen Jennifer Coolidge, känd för äldre Café-läsare som ”Stifler’s mom”, stort för sin insats som den kapitalstarka och stundtals förvirrade karaktären Tanya. Men efter White Lotus andra säsong är queenifieringen av Coolidge total.

Och den av allt att döma underbara Jennifer Coolidge lär inte älskas mindre av världen efter hennes tacktal på Golden Globes, där hon välförtjänt vann priset för bästa biroll i en miniserie. I ett fartfyllt och känslomässigt tal, som mestadels riktades till White Lotus skapare Mike White, tackade Coolidge bland annat White Lotus-skaparen för att hennes grannar vill prata med henne igen och att folk börjat bjuda henne på fest.

Talet, som ses på egen risk eftersom Jennifer Coolidge spoilar säsong två av serien, berör Mike White så pass mycket att hans tårkanaler öppnas mot slutet av Coolidge drygt två minuter långa tal.

Se White Lotus-stjärnan Jennifer Coolidges underbara tal på Golden Globes här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.