Hoppa till innehåll

Zlatan har redan fått årets bästa hyllningsramsa i Manchester – hör den här

Joel Linde

Framgångssagan Ibrahimovic tycks aldrig ta slut…

Zlatan Ibrahimovic har fått en smakstart i Manchester United. I sin första match gjorde han ett riktigt konstmål i en träningsmatch mot Galatasaray, och några dagar senare avgjorde han matchen mot Leicester med ett sent nickmål som gav United titeln i den årliga välgörenhetsmatchen Community Shield.

Se de båda målen här:

https://www.youtube.com/watch?v=WPdMw-WBaqo

https://www.youtube.com/watch?v=bxwdHViBeX4

Med sådana framgångar efter bara ett par veckor i klubben är det inte konstigt att supportrarna är nöjda och det visar de tydligt i den här hyllningsramsan som vi förmodligen kommer få höra en hel del av på Old Trafford i år.

https://www.youtube.com/watch?v=9kD8IBuBj1Q

”Zlatan Ibrahimovic he is a Swedish hero, on a free from PSG he cost us fuckin’ zero. 6 foot 5, hard as fuck, he gets the ”Reds” excited. Stick your City up your arse cuz’ we are Man United!”

Inför starten av Premier League har Manchester United även gjort en video för att höja temperaturen kring laget inför premiären och även där är Zlatan en av huvudfigurerna tillsammans med tränare José Mourinho.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.